Bomba za finiš prelaznog roka: Jasmina Kolak u Radničkom 1964

Kategorija: Rukomet
Facebooktwitteryoutubemail

ŽRK Radnički 1964 angažovao je veliko pojačanje u finišu prelaznog roka. Iskusna internacionalka Jasmina Kolak (32) odlučila je da pomogne mladom kragujevačkom sastavu u pohodu na viši rang takmičenja.

Jasmina Kolak je tokom svoje bogate igračke karijere nastupala za Knjaz Miloš, Zaječar, nemački Trir, Jagodinu, Bekament BB, a u dva navrata nosila je i dres kragujevačkog Radničkog, sa kojim je i osvojila jednu titulu državnog prvaka. Drugu je osvojila igrajući za Zaječar, dok je sa Bekamentom BB trijumfovala u Kupu Srbije.

– Na moje veliko zadovoljstvo vraćam se u sredinu gde sam i počela svoju profesionalnu karijeru. Zasnovala sam porodicu u Kragujevcu i ovaj potez je logičan sled okolnosti, ali i plod moje želje da budem deo jednog tima koji se stvara i koji u budućnosti ima veliki potencijal. Ujedno mi je drago što ću ponovo sarađivati sa timom ljudi sa kojima sam i u prošlosti imala odličnu „hemiju“. Treniram već neko vreme sa ekipom, devojke su jako mlade, ali istovremeno željne napretka. Nadam se da ću svojim iskustvom doprineti da vratimo kragujevački rukomet na mesto koje zaslužuje. – poručila je Jasmina Kolak.

Predsednik kluba Stavro Rašković nema sumnje da će dolazak Jasmine Kolak puno značiti mladoj i perspektivnoj ekipi Radničkog 1964.

– Nakon veoma dobro odrađenog prelaznog roka gde su dovedene mlade igračice, koje će u budućnosti predstavljati bitan faktor u klubu, u samom finišu smo ugovorili saradnju sa Jasminom Kolak, najzvučnijim pojačanjem ovog leta. Jasmina ima bogato superligaško i internacionalno iskustvo, sa njom sam sarađivao u nekom prošlom periodu i kao plod te saradnje smo doneli prvu titulu našem gradu u istoriji rukometa. Smatram da će našim mladim rukometašicama biti uzor i vođa, kako na terenu, tako i van njega. Dobili smo izvanrednog igrača, a dugoročno i trenera i rukometnog radnika. – dodao je Rašković.

Foto: RK Radnički 1964

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *