Četiri košarkašice Radničkog 2016 na spisku reprezentativki

Kategorija: Košarka

Mlade košarkašice Radničkog 2016 su sjajnim partijama u dresu kragujevačkog kluba privukle pažnju selektora mlađih reprezentativnih kategorija. Tako su Neda Rapović, Dunja Milosavljević i Minela Mehović pozvane na mini pripreme kadetske, a Marija Cvijović na pripreme juniorske reprezentacije Srbije.

Rapović, Milosavljević i Mehović boraviće od 12. do 17. juna u Omladinskom kampu „Karataš“, u predgrađu Kladova, gde će se pripremati za Evropsko prvenstvo za kadetkinje, koje se održava od 4. do 12. avgusta u Buržu, u Francuskoj.

Mariju Cvijović 25. juna u Banji Koviljači očekuje početak priprema sa juniorskom reprezentacijom Srbije, u kojoj ulogu pomoćnog trenera obavlja Vesna Despotović, prvi trener ekipe Radničkog 2016. Najbolje srpske juniorke brusiće formu za Evropsko prvenstvo, koje je na programu takođe od 4. do 12. avgusta, ali u Šopronu (Mađarska).

Da li će ove četiri kragujevačke košarkašice otputovati na završna takmičenja biće poznato krajem jula, kada će selektori kadetske i juniorske reprezentacije saopštiti konačan spisak putnica za predstojeća prvenstva.

Foto: Marko Lazarević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *