Četvrti Memorijal „Dragoslav Jakovljević – Babea“ u organizaciji BK Lukač

Kategorija: Boks
Facebooktwitteryoutubemail

Četvrti Memorijalni bokserski turnir „Dragoslav Jakovljević-Babea“ biće održan u subotu, 8. decembra od 15 časova i 30 minuta u hali “Gordana Goca Bogojević”, u organizaciji Bokserskog kluba Lukač iz Kragujevca.

Kragujevački ljubitelji boksa imaće priliku da uživaju u velikom broju kvalitetnih mečeva, kao što je to bio slučaj i na prethodna tri turnira.

U isto vreme, biće ovo još jedna prilika da se oda počast velikom šampionu Dragoslavu Jakovljeviću-Babei (1932-2012), osvajaču medalja na prvenstvima Evrope 1957. u Pragu (srebro), 1959. u Lucernu (bronza), 1961. u Beogradu (bronza) i 1963. u Moskvi (bronza) i počasnom građaninu Kragujevca.

Ulaz za sve zainteresovane posetioce je slobodan.

Takođe, istog dana sa početkom od 16 časova na košarkaškom terenu u Velikom parku Bokserski savez Srbije u saradnji sa BK Lukač organizuje besplatnu Olimpijsku školu boksa, namenjenu polaznicima do 19 godina starosti. Ovaj projekat ima za cilj promociju i omasovljenje ove plemenite veštine među omladinom, uz pedagoški pristup i savladavanje osnovnih tehnika boksa, kako bi se stvorili neki budući asovi.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *