„Cross Over“ trenerska košarkaška klinika u hotelu „Šumarice“

Kategorija: Košarka

Drugu godinu zaredom u kragujevačkom hotelu „Šumarice“ biće održana trenerska klinika u okviru košarkaškog kampa „Cross Over“.

Predavanja su zakazana za 10. i 11. avgust, a prisutnima će svoje znanje preneti specijalni gost iz Amerike Leri Braun, inače legendarni koledž trener iz Teksasa, zatim prof. dr Nenad Trunić, instruktor za trenere akreditovan od FIBA Evropa, koji je 2015. promovisan i u koordinatora mladih reprezentativnih kategorija KSS-a,  Bratislav Bata Đorđević, nekadašnji trener Crvene Zvezde, Limoža, IMT-a, selektor Iraka i otac našeg proslavljenog košarkaša, a sadašnjeg selektora Aleksandra Đorđevića, kao i mladi kragujevački trener Boško Lalić, koji radi sa talentovanim dečacima u klubu Kragujevac ’96 i deo je košarkaškog kampa „Cross Over“ od samih početaka.

Sa polaznicima kampa radili vrhunski treneri

Uvertira za ovu trenersku kliniku bio je košarkaški kamp „Cross Over“. Već sedmu godinu zaredom ovaj kamp okupio je veliki broj devojčica i dečaka iz Srbije i inostranstva, koji su u odličnim uslovima, uz vrhunske trenere, naporno radili na unapređenju svih aspekata svoje igre.

Jelena Milovanović bila je specijalni gost na zatvaranju kampa

Završnu ceremoniju svojim prisustvom uveličala je Jelena Milovanović, kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, koja je polaznicima kampa prenela deo svog bogatog igračkog iskustva.

Foto: Basketball camp CROSS OVER FB

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *