Derbi u sali Druge gimnazije: Mašinac protiv Ekonomca B (petak, 20.30h)

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)

2.kolo_-640x360

U 2. kolu Druge futsal lige Zapad, večeras će koplja ukrstiti dva kragujevačka tima, ekipa Mašinca i drugi tim Ekonomca. Kao i obično, očekuje se žestoka borba na terenu i pravi spektakl za sve ljubitelje „igre na petoparcu“ u Kragujevcu.

Oba tima su startovala uspešno u novoj sezoni. „Mašinci“ su preslišali Kragujevac sa 10:2, dok je Ekonomac uspeo da u „Jezeru“ savlada izuzetno jaku ekipu Užice Krčagova, posle serije preokreta.

Ekipa Mašinca ulazi u ovaj meč kao blagi favorit, budući da je Ekonomac B ostao bez velikog broja igrača, koji su nosili igru „Studenata“ u prethodnoj sezoni. Trener Mašinca Gavrilović neće moći da računa na Milovanovića i Aničića zbog bolesti, ali tu je veliki broj igrača koji mogu da nadomeste njihovo neigranje.

Prethodni duel ova dva tima bio je veoma buran, uz dosta grubosti i nekoliko prekida meča, što ovog puta ne bi smelo da se ponovi.

Gradski derbi između Mašinca i Ekonomca igra se večeras u sali Druge kragujevačke gimnazije od 20 časova i 30 minuta, a ulaz je besplatan.

Foto: kmfmasinac.rs

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *