Deset medalja za bicikliste Radničkog na državnom prvenstvu u kriterijumskoj i brdskoj vožnji

Kategorija: Biciklizam

U organizaciji Biciklističkog kluba „Boba“ iz Valjeva, danas je održano državno prvenstvo brdskoj i kriterijumskoj vožnji, na kome su takmičari Biciklističkog kluba „Radnički“ iz Kragujevca osvojili ukupno deset medalja.

Titulama državnog prvaka u kriterijumskoj vožnji okitili su se poletarka Iva Pavlović, mlađa kadetkinja Sara Janković, kadet Luka Katić i mlađi senior Nikola Gvozdenović, dok je Milan Vukajlović bio najuspešniji u brdskoj vožnji kod mlađih kadeta.

Iva Pavlović i Sara Janković su pored trijumfa u kriterijumskoj vožnji osvojile medalje i u brdskoj vožnji. Pavlovićeva se okitila srebrom, a Jankovićeva bronzom.

Dve medalje osvojio je i Veljko Maksimović, koji je zauzeo drugo mesto i na brdu i na kriterijumu, dok je Nikola Gvozdenović pored zlata u kriterijumu osvojio i drugo mesto u eliti.

Na ovom prvenstvu učestvovalo je i pet takmičara kragujevačke Ciklomanije. Jana Jolović je trijumfovala u kriterijumskoj vožnji kod seniorki, dok je u brdskoj osvojila drugo mesto. Marija Jolović okitila se srebrom u brdskoj, a bronzom u kriterijumskoj vožnji

Jedan komentar: Deset medalja za bicikliste Radničkog na državnom prvenstvu u kriterijumskoj i brdskoj vožnji

  1. Nije bilo 10 medalja za Radnicki nego za Cyclemaniu i Radnicki.

    Jana
    22. januara 2018. at 22:09
    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *