Dominacija „Čika Mate“ na Prvenstvu centralne Srbije

Kategorija: Streljaštvo
Facebooktwitteryoutubemail

Streljački klub „Čika Mata“ osvojio je četiri ekipne titule u nadmetanju puškom na Prvenstvu centralne Srbije u Smederevu. Pojedinačno, najuspešnija takmičarka kragujevačkog kluba bila je Teodora Vukojević, koja je trijumfovala u konkurenciji juniorki.

Strelci „Čika Mate“ bili su izuzetno raspoloženi i precizni u Smederevu. Teodori Vukojević je pored zlata u konkurenciji juniorki, osvojila i srebro u nadmetanju seniorki sa nešto manje od kruga zaostatka u odnosu na pobednicu Laru Cenić.


Odlični su bili i Stevan Jovanović, Marko Ivanović i Dušan Dimitrijević. Jovanović je zauzeo drugo mesto u seniorskoj konkurenciji iza Lazara Kovačevića iz Jagodine 92, dok je kod juniora Dimitrijević osvojio srebrnu, a Ivanović bronzanu medalju.

Pored Jovanovića, Ivanovića, Dimitrijevića i Teodore Vukojević, „Čika Matu“ su na ovom prvenstvu predstavljali još i Nevena Armuš i Milica Ristić. One nisu uspele da se dokopaju medalja, ali su dale nemerljiv doprinos uspehu kragujevačkog kluba u ekipnoj konkurenciji.

Foto: SSS

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *