Dvanaesti Božićni turnir za pionire i pionirke u odbojci

Kategorija: Mlađe kategorije,Odbojka
Facebooktwitteryoutubemail

Dvanaesti Božićni turnir u odbojci za pionire i pionirke, u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevca i ŽOK Red Fox-Smeč 5, biće održan 12. i 13. januara. Učestvovaće ukupno četrdeset ekipa, koje će se nadmetati u tri različite uzrasne kategorije.

Dvanaestu godinu zaredom Međuokružni odbojkaški savez Kragujevca organizuje tradicionalni Božićni turnir, koji okuplja najbolje pionirske ekipe iz zemlje. Ove godine MOS Kragujevac je u organizovanju turnira po prvi put imao partnera, a to je ŽOK Red Fox-Smeč 5.

Za učešće na turniru prijavilo se preko četrdeset ekipa, što dovoljno govori o reputaciji ovog turnira. Na kraju je broj učesnika sveden na četrdeset ekipa, koje će se nadmetati u tri kategorije.

Prvog dana turnira, 12. januara, nadmetaće se starije pionirke (devojčice rođene 2004. godine i mlađe) i pioniri (dečaci rođeni 2003. godine i mlađi). Na takmičenju pionirki učestvovaće šesnaest ekipa, podeljenih u četiri grupe, dok će se u konkurenciji pionira nadmetati osam ekipa, svrstanih u dve grupe.

Za nedelju, 13. januar, predviđen je turnir mlađih pionirki (devojčice rođene 2006. godine i mlađe), koji će takođe brojati šesnaest ekipa, podeljenih u četiri grupe.

Utakmice će se igrati na pet lokacija, u salama osnovnih škola „Sveti Sava“, „Mirko Jovanović“, „Stanislav Sremčević“ i „Moma Stanojlović“, odnosno na dva terena u hali „Jezero“. Svi mečevi se igraju do dva dobijena seta.

Po završetku utakmica za plasman, uslediće svečana ceremonija dodele pehara i medalja najboljim ekipama, kao i uručenje posebnih nagrada za najbolje pojedince u sve tri konkurencije.

Više informacija o učesnicima i satnici turnira možete pronaći na OVOM linku

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *