Dve medalje za Teodoru Vukojević u finalu Kupa Srbije za mlađe kategorije

Kategorija: Streljaštvo
Facebooktwitteryoutubemail

Članica kragujevačkog „Čika Mate“, Teodora Vukojević, osvojila je dve medalje na Kupu Srbije standardnim vazdušnim oružjem u B programu (mlađe juniorke i juniori, kadeti i kadetkinje, pionirke i pioniri), koji je održan u Novom Sadu.

Teodori je pripala zlatna medalja u gađanju standardnom vazdušnom puškom u konkurenciji mlađih juniorki sa 0,4 kruga prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mariju Malić, inače osvajačicu bronzane medalje na Evropskom prvenstvu u Đeru.

Mlada streljačka nada „Čika Mate“ okušala se i u kadetskoj konkureniciji, gde je bila nešto manje uspešna, ali je ipak uspela da se dokopa bronzanog odličja.

Inače, Teodora je prethodno osvojila dve zlatne medalje na Kupu Srbije u Beogradu, a nedavno se okitila zlatom u juniorskoj i srebrom u seniorskoj konkurenciji na Prvenstvu centralne Srbije u Smederevu.

Pored Teodore, medalju u Novom Sadu osvojio je još jedan član „Čika Mate“. U pitanju je Dušan Dimitrijević, kome je pripala bronza u gađanju standardnom vazdušnom puškom kod mlađih juniora.

Sezona nacionalnih takmičenja u B programu završava se 15. aprila, kada će u Beogradu biti održano veliko državno prvenstvo.

Foto: SSS

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *