Ekonomac cilja petnaestu prvenstvenu pobedu (petak, 19 h)

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)

Nakon izborenog plasmana u četvrtfinale Kupa Srbije, kragujevački Ekonomac već u petak, 9. marta očekuje meč 15. kola Prve futsal lige Srbije protiv ekipe Samo pravo iz Beograda. Ovaj susret igra se u hali „Jezero sa početkom u 19 časova

Četa Predraga Rajića gotovo da nema vremena za predah. Gust raspored u oba domaća takmičenja ipak ne bi trebao da predstavlja pretereni problem aktuelnom šampionu Srbije, s obzirom na prilično veliki fond kvalitenih igrača.

Utakmica sa ekipom Samo pravo spada u red onih u kojima se pobednik već unapred može naslutiti. Ovo će biti idealna šansa da trener Rajić pruži veću minutažu momcima iz mladog tima Ekonomca, koji su u kup utakmici sa Kalčom pre dva dana, uprkos porazu, pokazali da nisu daleko od nivoa igre koji zahteva elitni rang takmičenja.

U prvom delu sezone Kragujevčani su na gostovanju predstojećem rivalu slavili sa 7:4 i to bukvalno sa pola snage. Ukoliko izabranici Predraga Rajića ponove pristup iz utakmice sa SAS-om u Kupu Srbije, ne bi bilo čudo da Beograđani budu ispraćeni iz „Jezera“ sa dvocifrenim brojem golova u svojoj mreži.

Foto: ekonomac.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *