Ekonomac dočekuje Vranje na startu drugog dela sezone (petak, 19 h)

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)
Facebooktwitteryoutubemail

Utakmicama 12. kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Prvoj futsal ligi Srbije. Lider na tabeli, kragujevački Ekonomac, ugostiće u petak, 8. februara od 19 časova u hali „Jezero“ ekipu Vranja, koja se grčevito bori za očuvanje prvoligaškog statusa.

Početak drugog dela sezone „studenti“ dočekuju maksimalno spremni, uz jasnu želju da još jednom potvrde epitet najbolje ekipe u Srbiji. Tokom pripremnog perioda četa Predraga Rajića je naporno trenirala u hali „Jezero“, a odigrala je i dve kontrolne utakmice protiv Konjarnika u Beogradu (4:3) i RB-a u Valjevu (6:1).

Tokom zimskog prelaznog roka nije bilo većih promena u igračkom kadru. Klub je napustio samo Slobodan Rajčević, koji je otišao put Libije, a stigao je povratnik Srđan Ivanković, reprezentativac Bosne i Hercegovine. Takođe, prvom timu su pridodata dva mlada i talentovana igrača iz B tima Andrija Stojčevski i Lazar Milosavljević.

– Zadovoljan sam odrađenim pripremama i željno iščekujem nastavak prvenstva. Ekipa Vranja nam je prva prepreka u nizu ka ostvarenju zacrtanog cilja, a to je odbrana duple krune. Još uvek nismo kompletni, budući da je Divanei povređen i ja mu želim da se što pre vrati na teren. Svi ostali igrači su spremni i željni novog dokazivanja. – tvrdi Nikola Matijević, jedan od važnijih „šrafova“ u četi Predraga Rajića.

Ekonomac je jesenas slavio u Vranju sa 6:3, tako da ne bi trebao da ima većih problema da zabeleži pobedu i u predstojećem susretu. Vranjanci su se tokom zimske pauze pojačali sa par kvalitetnih igrača iz drugoligaškog karavana, ali teško da u „Jezeru“ mogu očekivati bilo šta drugo osim što časnijeg poraza.

Sigurno je da se i kragujevačka publika uželela majstorija na petoparcu, pa se očekuje zavidna poseta u „Jezeru“.

Foto: KMF Ekonomac

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *