Ekonomac krenuo sa pripremama

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)
Facebooktwitteryoutubemail

ekonomac

Prvak Srbije u futsalu, kragujevački Ekonomac, startovao je sa pripremama za narednu sezonu. Na prvoj prozivci treneru Cvetanoviću odazvalo se 16 igrača, uključujući i četvoricu novajlija.

Igračima se prvo obratio predsednik kluba prof. dr Veroljub Dugalić i poželeo im sreću u borbi na sva tri fronta naredne sezone. Ono što treba napomenuti, to je da će kragujevački „Studenti“ po prvi put biti direktni učesnici Elitne runde UEFA Futsal kupa.

Prvom treningu prisustvovala su i četvorica novajlija: povratnik Nikola Rnić, koji je branio boje Ekonomca od 2007. do 2009. godine, a onda prešao na veliki fudbal, zatim Bojan Perić koji dolazi iz Nove Pazove, Marko Radovanović iz niške Kalče i novi golman Franko Bilić, doskorašnji član MNK Uspinjača iz Zagreba.

Ekonomac je dobio još jedno veliko pojačanje i to u stručnom štabu. O fizičkoj spremnosti „Studenata“ brinuće se Radivoje Radaković, nekadašnji kondicioni trener Radničkog 1923, OFK Beograda i Crvene zvezde.

Igrači Ekonomca će prvi deo priprema odraditi u „Jezeru“, zatim ih očekuje turnir u Beču, da bi bazični deo priprema nastavili na Zlatiboru.

SIMIĆ NOVI KAPITEN

SimicFoto: M. Jovičić

Pre samog početka priprema za novu sezonu, doskorašnji kapiten Ekonomca i živa legenda kluba Vidan Bojović-Britva, predao je kapitensku traku Milošu Simiću. Simić je tako postao treći kapiten u istoriji kragujevačkog kluba i on će predvoditi svoje saigrače u narednom periodu.

Foto: ekonomac.com

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *