Ekonomac slavio u Zrenjaninu

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)
Facebooktwitteryoutubemail

Fudbaleri Ekonomca pobedili su na gostovanju u Zrenjaninu ekipu SAS- a sa 8:3, u utakmici devetnaestog kola Prve futsal lige Srbije. Očekivalo se znatno više dramatičnosti, što ovoga puta dobrom igrom nisu dozvolili kragujevački fudbaleri. Mrežu domaćina prvi je pogodio Da Kosta, a ne dugo potom i Rakić, da bi potom Tomin postigao gol za Zrenjanince i vratio im kakvu-takvu nadu da se može ostvariti povoljan rezultat. Do odlaska na odmor u strelce se upisao i Cvetanović za vođstvo Ekonomca od 3:1. U nastavku viđeno je znatno više golova, pogotovu u mreži domaćeg tima, zašta su zaslužni po dva puta De Souza i Bojović, kao i Rakić koji je takođe sveukupno postigao dva gola za konačan trijumf Ekonomca od 8:3. Uoči polaska na put trener Ivan Božović je meč sa SAS-om video kao najteže gostovanje u ovom delu sezone. I pored ubedljive pobede, strateg Ekonomca je jedino nezadovoljstvo iskazao zbog načina na koji je njegova ekipa primila golove u Medisonu. Već u sredu, Ekonomac će gostovati u Pirotu, gde će se u zaostalom susretu 17. kola sastati sa istoimenom domaćom ekipom.

Sas – Ekonomac 3:8

ZRENJANIN
Dvorаnа: „Medison“.
Gledаlаcа: 800.
Sudije: Radović, Lazarević.
Strelci: 0:1 Da Kosta 8.min, 0:2 Rakić 10.min, 1:2 Tomin 11.min, 1:3 Cvetanović 13.min, 1:4 De Souza 23.min, 1:5 Rakić 27.min, 2:5 S. Matijević 31.min, 2:6 Bojović 32.min, 3:6 S. Matijević 33, 3:7 Bojović 34.min, 3:8 De Souza 36.minut.

SAS: KALABA, TOMIN, N. MATIJEVIĆ, VUKOJE, BLAŽIĆ, Belajac, Ivetić, Radin, Kiš, Vorgić, Kukić, S. Matijević. Trener: Milivoj Batinica.

EKONOMAC: RANISAVLJEVIĆ, DE SOUZA, KOCIĆ, RAJČEVIĆ, RAJIĆ, Cvetаnović, Bojović, Rakić, Lаzić, Dа Kostа, Jаnjić, Aksentijević. Trener: Ivаn Božović.

Igrаč utаkmice: Milan Rakić (Ekonomаc).

Rezultati i tabela nakon 19.kola Super lige.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *