„Gavrančićima“ pet medalja na Međuškolskom turniru u Beogradu

Kategorija: Badminton
Facebooktwitteryoutubemail

Međuškolski turnir u badmintonu „Beograd 2019“ okupio je u Nacionalnom badminton centru na Adi Ciganliji oko 73 takmičara iz 49 škola sa teritorija Kragujevca, Čačka, Pančeva, Zrenjanina, Beograda, Petrovca na Mlavi, Vršca, Kruševca i Novog Sada. Šest takmičara BK Ravens KG predstavljalo je Kragujevac na ovoj smotri, sa koje su se vratili sa pet osvojenih medalja.

U konkurenciji učenica sedmog i osmog razreda Teodora Vuković iz OŠ „Mirko Jovanović“ okitila se srebrom, dok su bronzana odličja osvojile Jovana Maksić iz Prve kragujevačke gimnazije i Ema Novaković iz OŠ „Milutin i Draginja Todorović“.

Brozom se okitila i Nevena Milošev (OŠ „Sveti Sava“) u kategoriji učenica trećeg i četvrtog razreda osnovnih škola, kao i Luka Vujošević (OŠ „Radoje Domanović“) u konkurenciji sedmaka i osmaka.

Turnir na Adi Ciganliji organizovao je Badminton klub Beograd, pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Sekretarijata za sport i omladinu grada Beograda, Badminton saveza Srbije i Badminton savez Beograda.

Foto: BK Ravens KG

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *