„Gavrančićima“ tri medalje na juniorskom kupu u Vršcu

Kategorija: Badminton
Facebooktwitteryoutubemail

Takmičari Badminton kluba Ravens KG ovog vikenda su nastupili na tradicionalnom juniorskom kupu „Vršac 2019“, koji je održan Sportskom centru „Millenium“. U konkurenciji preko pedeset takmičara iz devet klubova, „gavrančići“ su uspeli da se okite sa tri medalje.

Najuspešniji takmičar kragujevačkog kluba bio je Aleksandar Jovičić, koji je u muškom singlu igrača do 17 godina starosti osvojio drugo mesto, dok se u dubl konkurenciji, zajedno sa Viktorom Petrovićem iz kruševačkih Zmajeva, okitio najsjajnijim, zlatnim odličjem.

Medalju, i to bronzanog sjaja, osvojio je Relja Milić u dubl konkurenciji takmičara do 13 godina starosti, u tandemu sa Vukom Dimitrijevićem iz BK Fanatik.

BK Ravens KG su na ovom takmičenju predstavljali još i Lana Dramićanin, Petra Gordić, Stefan Maksimović i Jovan Ivanović, koji nisu uspeli da se domognu neke od medalja.

Turnir je organizovao BK Fanatik iz Vršca, uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Badminton saveza Srbije, Skupštine Opštine Vršac, Sportskog saveza Vršca, Sportskog centra “Milenium” i Crvenog krsta Vršca.

Foto: BK Ravens KG

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *