Iskusni Azerbejdžanac pojačao Ekonomac

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)
Facebooktwitteryoutubemail

BorisovKragujevački Ekonomac doveo je i četvrto pojačanje za predstojeću sezonu, u kojoj ga očekuju velika iskušenja na tri fronta. Novi igrač aktuelnog šampiona Srbije je Vitali Borisov, iskusni 34-godišnji kapiten reprezentacije Azerbejdžana, koji se srpskoj publici predstavio u februaru, na prvenstvu Evrope u Beogradu.

Borisov je najveći deo svoje karijere proveo u Arazu, višestrukom prvaku Azerbejdžana. Nastupao je i za druge azerbejdžanske klubove, poput Asifarma, Adlije iz Bakua, Tribute i Anglojlija. Proveo je jednu sezonu i u ruskoj Dini, gde mu je saigrač bio sadašnji trener Ekonomca Predrag Rajić. Za reprezentaciju Azerbejdžana debitovao je još 2001. godine i trenutno nosi kapitensku traku svog nacionalnog tima.

Ovog iskusnog Azerbejdžanca odlikuju velika brzina, odličan udarac levom nogom i perfektan pas.

Borisov je četvrti igrač koji je pojačao ekipu Ekonomca u ovom prelaznom roku. Pre njega u grad na Lepenici stigli su golman Nemanja Momčilović, mladi reprezentativac BiH Srđan Ivanković i iskusni Ukrajinac Evgeni Valenko. Klub su napustili golman Franko Bilić, Vladan Vesić i Miloš Simić.

Foto: uefa.com

 

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *