Klub fudbalskih veterana Mika Mudrić sumirao rezultate u 2018. godini

Kategorija: Fudbal
Facebooktwitteryoutubemail

Tradicionalno prednovogodišnje druženje veterana Fudbalskog kluba Mika Mudrić održano je u restoranu „Mala Avala“. Uz prisustvo brojnih zvanica, igrača i prijatelja kluba, sumirani su rezultati u ovoj godini i dodeljena priznanja najboljim pojedincima.

Ovaj fudbalski klub, koji nosi naziv uglednog sportskog radnika i privrednika Mike Mudrića, već trideset godina u svojim redovima okuplja kragujevačke fudbalske veterane i organizuje njihova druženja, kako na fudbalskom terenu, tako i van njega.

Godina na izmaku ostaće upamćena po još jednom uspešno organizovanom Memorijalnom turniru „Mika Mudrić“, na kome su pored ekipe domaćina turnira učestvovali i veterani Vlasine iz Vlasotinaca i Topličanina iz Prokuplja. Takođe, veterani Mike Mudrića su u oktobru učestvovali na Memorijalnom turniru „Miroslav Selaković – Faja“ u Ubu, gde su osvojili prvo mesto.

Iz ovoga se može zaključiti da je 2018. godina bila izuzetno uspešna za ovaj klub, koji je na kraju godine odlučio da najbolje pojedince nagradi odgovarajućim priznanjima. Za najboljeg igrača u ovoj godini proglašen je Goran Matejić – Butra, ujedno i najbolji strelac sa 16 postignutih golova. Priznanje za najboljeg golmana dodeljeno je Draganu Vraniću, koji čuva i mrežu Korićana u Prvoj gradskoj ligi Kragujevca, dok je zvanje najboljeg trenera poneo Nebojša Pantović – Panta. Na kraju, nagrada za fer plej igrača pripala je Milošu Vlačiću.

Nagrađenima je priznanja uručio Radomir Ćirilović, čelni čovek FK Mika Mudrić, inače dugogodišnji fudbalski sudija.

Posebna zahvalnost upućena je donatorima kluba, među kojima su „Zastava oružje, „Gruža d.o“, „Kole petrol, „Tumbe auto“, hotel „Šumarice“ i mnogi drugi.


Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *