KMF Ekonomac: Brazilac Igor de Souza pojačanje za Fajnal-for

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)

DOBRO ZNA KAKO SE OSVAJAJU TROFEJI: Igor Rafael Lima de Souza (Foto: FB)

Devetostruki šampion Srbije u futsalu, kragujevački Ekonomac, doveo je još jedno veoma zvučno pojačanje za narednu sezonu. U pitanju je iskusni Brazilac Igor Rafael Lima de Souza, nekadašnji igrač Barselone i Kairata, koji važi za jednog od najboljih igrača ove magične igre na petoparcu.

Ovaj 33-godišnji Brazilac, rođen u Fortalezeu, sedam godina je proveo u španskoj Barseloni i bio je deo ekipe koja je osvajala UEFA Futsal kup u dva navrata (2012. i 2014. godine). Ovaj uspeh Igor de Souza uspeo je da „reprizira“ i 2015. godine, ovaj put u dresu Kairata, kada je kazahstanski gigant u finalu savladao upravo Barselonu, a Brazilac je bio strelac poslednjeg, trećeg gola protiv svog bivšeg kluba.

Igor de Souza bi ekipi Ekonomca trebao da se priključi početkom naredne nedelje, kada se popularni „studenti“ budu vratili sa Zlatibora, gde privode kraju bazični deo priprema.

Dolazak ovog iskusnog Brazilca jasno ukazuje na velike ambicije Kragujevčana u nastupajućoj sezoni, gde je jedan od glavnih ciljeva plasman među četiri najbolje ekipe sa Starog kontinenta.

Podsetimo da su do sada dres Ekonomca zadužili i Slobodan Rajčević, Jovan Lazarević, Simeun Kopanja, Brazilac Tales i kapiten ukrajinske reprezentacije Dmitro Sorokin.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *