Košarkaški kamp „Cross Over“ festival košarke i druženja

Kategorija: Košarka
Facebooktwitteryoutubemail

Osmi međunarodni košarkaški kamp „Cross Over“, koji je i ovoga leta organizovan u Kragujevcu, okupio je veliki broj mladih košarkaša i košarkašica iz različitih krajeva sveta. U sali i na otvorenim terenima Doma za učenike srednjih škola „Artem“ učesnici ovogodišnjeg kampa su u odličnim uslovima i uz kvalitetan, stručan rad imali priliku da unaprede individualne aspekte svoje igre.

Iz godine u godinu ovaj kamp privlači sve veći broj mladih košarkaša i trenera, kako iz zemlje, tako i iz inostranstva. Za sve njih ovo je lepa prilika da upoznaju grad Kragujevac i sklope neka nova prijateljstva.

Sa polaznicima kampa radili su brojni kragujevački treneri, među kojima i Nenad Milovanović, trener ŽKK Radnički.

– Prezadovoljan sam kako je sve organizovano. Bilo je baš puno dece, preko 150 u svakoj smeni. Odlično se radilo, kako grupno, tako i individualno, uz određena takmičenja svake večeri. Dosta trenera dolazi sa strane, pa je i između nas odlično druženje. Deca imaju odlične uslove za trening, a i za druženje u slobodno vreme. Ove godine nam je dosta pomogla Druga kragujevačka gimnazija, koja nam je omogućila korišćenje sale usled lošeg vremena, tako da deca nisu propuštala treninge. – preneo je svoje utiske Milovanović.

Nenad Milovanović sa polaznicima kampa

Ovogodišnji kamp „Cross Over“ trajaće do 21. avgusta, kada se završava poslednja, šesta smena kampa.

MARA NIKOLIĆ I NENAD MILOVANOVIĆ NA PRIPREMAMA PIONIRSKE REPREZENTACIJE SRBIJE

Ženska pionirska reprezentacija Srbije nalazi se u Kruševcu, gde se priprema za učešće na međunardnom turniru “Slovenia ball 2018”, koji će od 16. do 19. avgusta biti održan u Sloven Gradecu.

Deo ove ekspedicije čine Mara Nikolić, članica ŽKK Radnički, i Nenad Milovanović, koji obavlja funkciju pomoćnog trenera.

Foto: Cross Over FB/Privatna arhiva Nenada Milovanovića

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *