Kragujevačka revija boksa u znaku Dejana Dašića

Kategorija: Boks
Facebooktwitteryoutubemail

U okviru proslave 77 godina postojanja Bokserskog kluba Radnički, u hali „Gordana Goca Bogojević“ održano je 11. kolo Regionalne lige Bokserskog saveza Šumadije. Viđeno je šesnaest borbi, a najuspešniji su bili domaći takmičari iz BK Radnički sa pet pobeda.

Bodove kragujevačkom klubu doneli su Aleksandar Stojanović (školarci, do 54 kg), Saša Todorović (mladi, do 69 kg), Slobodan Jovanović (mladi, do 81 kg), Filip Zlatojević (seniori, do 64 kg) i Dejan Dašić (seniori, do 75 kg).

Pored takmičara Radničkog koji su bili najbrojniji, na ovoj bokserskog smotri učestovali su predstavnici još desetak klubova. Vredi pomenuti pobedu jedinog predstavnika BK Lukač, Andre Stojanovića, koji je u kategoriji mladih boksera do 69 kg bio bolji od Strahinje Ljubića iz Radničkog. Takođe, u konkurenciji dama do 60 kg Sara Stojanović iz BK Kragujevac je primorala klupsku koleginicu Jovanu Stojanović na predaju borbe.

Za najboljeg boksera proglašen je Dejan Dašić iz Radničkog, dok je nagrada za najboljeg tehničara otišla u ruke Anastasije Stevanović, članice BK Kruševac 037.

Ovu reviju boksa su svojim prisustvom uveličale neke od legendi plemenite veštine na ovim prostorima, poput Mirka Puzovića, Milivoja Labudovića, Velimira Jeftića, Slavka Sorgića i mnogi drugi.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *