Marija Todorović rešenje na poziciji pivota

Kategorija: Rukomet

Ženski rukometni klub Radnički 1964 rešio je goruće pitanje na poziciji pivota angažovanjem dvadesetogodišnje Marije Todorović, doskorašnje igračice Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Todorovićeva je prošla sve selekcije Sloge i ima iskustvo igranja u Super ligi Srbije, što može da bude od izuzetne koristi za mladi i perspektivni tim Radničkog 1964.

– Iako imaju odigranu sezonu u Prvoj ligi Zapad, naše igračice su mlade i neiskusne i samo Marijino prisustvo doneće ekipi neophodnu stabilnost i sigurnost, kako na terenu tako i van njega. Smatram da je odlično pojačanje i u kombinaciji sa Ajlin Bjelak mislim da smo rešili osetljivo mesto pivota na duže staze. – istakao je predsednik kluba Stavro Rašković.

Marija nije krila svoje zadovoljstvo dolaskom u Kragujevac, gde će pored rukometnog usavršavanja, uporedo imati priliku da stiče znanja na Ekonomskom fakultetu.

– Ova odluka i dolazak u Radnički 1964 je nova dimenzija i novi početak. Smatram da ću dosta toga naučiti i usavršiti intenzivnijim načinom i tempom treninga, kao i radom sa vrhunskim trenerom. Ekipa sa kojom sam već imala priliku da treniram i da se družim je jako mlada i talentovana, ali puna ambicija i želje za napretkom. Verujem da ćemo se brzo uigrati i samim tim doprineti da se Radnički vrati na stare staze uspeha. – poručila je nova igračica Radničkog 1964, koja je potpisala četvorogodišnji ugovor sa novim klubom.

Foto: RK Radnički 1964

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *