Marija Todorović rešenje na poziciji pivota

Kategorija: Rukomet
Facebooktwitteryoutubemail

Ženski rukometni klub Radnički 1964 rešio je goruće pitanje na poziciji pivota angažovanjem dvadesetogodišnje Marije Todorović, doskorašnje igračice Sloge iz Petrovca na Mlavi.

Todorovićeva je prošla sve selekcije Sloge i ima iskustvo igranja u Super ligi Srbije, što može da bude od izuzetne koristi za mladi i perspektivni tim Radničkog 1964.

– Iako imaju odigranu sezonu u Prvoj ligi Zapad, naše igračice su mlade i neiskusne i samo Marijino prisustvo doneće ekipi neophodnu stabilnost i sigurnost, kako na terenu tako i van njega. Smatram da je odlično pojačanje i u kombinaciji sa Ajlin Bjelak mislim da smo rešili osetljivo mesto pivota na duže staze. – istakao je predsednik kluba Stavro Rašković.

Marija nije krila svoje zadovoljstvo dolaskom u Kragujevac, gde će pored rukometnog usavršavanja, uporedo imati priliku da stiče znanja na Ekonomskom fakultetu.

– Ova odluka i dolazak u Radnički 1964 je nova dimenzija i novi početak. Smatram da ću dosta toga naučiti i usavršiti intenzivnijim načinom i tempom treninga, kao i radom sa vrhunskim trenerom. Ekipa sa kojom sam već imala priliku da treniram i da se družim je jako mlada i talentovana, ali puna ambicija i želje za napretkom. Verujem da ćemo se brzo uigrati i samim tim doprineti da se Radnički vrati na stare staze uspeha. – poručila je nova igračica Radničkog 1964, koja je potpisala četvorogodišnji ugovor sa novim klubom.

Foto: RK Radnički 1964

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *