Međunarodno takmičenje u skokovima u vodu ove subote u Kragujevcu

Kategorija: Skokovi u vodu
Facebooktwitteryoutubemail

Trinaesti put zaredom grad Kragujevac biće domaćin međunarodnog takmičenja u visinskim skokovima u vodu. U subotu, 14. jula, od 17 časova na otvorenim bazenima SC „Park“, nadmetaće se predstavnici šest zemalja.

Takmičari će skakati sa visine od 15 metara, u tri serije sa po tri skoka. Očekuje se veliki broj atraktivnih i lepih skokova, koji će prisutne gledaoce ostaviti bez daha.

Za sve one entuzijaste koji bi da se oprobaju u ovom sportu, na raspolaganju je škola za skokove u vodu, koja je počela sa radom 2. jula na kragujevačkim bazenima. Termini su svakoga dana od 9 do 10 časova, a prijave se vrše na broj telefona 064/ 310 02 03.

PAVLOVIĆ ČETVRTI U MARIBORU

Proteklog vikenda u Mariboru je održan Kup Slovenije u visinskim skokovima u vodu, na kome je nastupio i Kragujevčanin Marko Pavlović.

U jakoj konkurenciji takmičar Kluba ekstremnih sportova Kragujevac zauzeo je odlično četvrto mesto. Trijumfovao je Nemac Kristijan Vurst ispred Slovenca Aleša Karničnika, dok je treće mesto osvojio Danac Jimi Andersen.

Na ovom takmičenju su iz Kluba ekstremnih sportova Kragujevac učestvovali i Lana Marković i Stefan Jevtić, koji su zauzeli peto, odnosno šesto mesto.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *