Memorijalni turnir „Mika Mudrić“ u Grošnici

Kategorija: Fudbal,Najava događaja
Facebooktwitteryoutubemail

Veterani „Mike Mudrića“ ugostiće i ove godine svoje sportske prijatelje

Tradicionlno druženje fudbalskih veterana Kragujevca, Skoplja, Prokuplja i Surdulice u znak sećanja na Miku Mudrića, poznatog kragujevačkog sportkog radnika i vrsnog stručnjaka Zastave namenskih proizvoda, održaće se i ove godine.

U organizaciji kluba kragujevačkih veterana „Mika Mudrić“ u utorak, 11. septembra, održaće se tradicionalni memorijalni turnir na kojem pored domaćina učestvuju Železničar iz Skoplja, Topličanin iz Prokuplja i Vlasina iz Surdulice. To su klubovi veterana sa kojima Kragujevčani, pored mnogih drugih, održavaju višegodišnje sportske susrete i druženja.

Okupljanje bivših fudbalskih asova iz ovih klubova zakazano je za 12 časova i 30 minuta na igralištu Vodojaže u Grošnici. Posle izvlačenja parova, prvom utakmicom koja se igra od 13 časova otvoriće se ovaj turnir na kome je prošle godine pobedio Železničar iz Skoplja.

Posle završetka sportskog nadmetanja, koje naravno nije u prvom planu, planirano je zajedničko druženje učesnika turnira od 19 časova i 30 minuta u kragujevačkom hotelu „Šumarice“, gde će se uručiti nagrade i priznanja najuspešnijim ekipama i pojedincima.

M. Jovičić
Foto: Klub veterana „Mika Mudrić“ 

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *