Mladenoviću srebro na dvoranskom prvenstvu Srbije

Kategorija: Atletika
Facebooktwitteryoutubemail
Milan Mladenović (prvi sleva) doneo medalju u Kragujevac

U Beogradu je proteklog vikenda održano dvoransko prvenstvo Srbije u atletici za seniore i seniorke. Na ovoj nacionalnoj smotri učestvovali su i kragujevački atletičari, a najveći uspeh ostvario je član AK Park Milan Mladenović, koji je u disciplini troskok osvojio srebrnu medalju.

Mladenović je najbolji rezultat ostvario u trećoj seriji skočivši 13.85 metara, četiri centimetara manje u odnosu na pobednika Ivana Gaćešu iz novosadske Vojvodine (13.89).

Blizu medalje u ovoj disciplini bio je i Milanov klupski kolega Luka Radojičić, koji je sa najboljim rezultatom 13.52 metara završio na četvrtoj poziciji iza bronzanog Luke Velimirovića iz Crvene zvezde (13.56 m).

Zapažen rezultat ostvarila je i takmičarka Radničkog Ljubica Simović u skoku u dalj kod seniorki, gde je u jakoj konkurenciji zauzela peto mesto (5.37 m). Simovićeva je uspela da se domogne i finala u trci na 60 metara, ali je odustala u toku trke.

Finala se domogao i Miloš Nikolić, član AK Šumadija, u trci na 400 metara, gde je na kraju zauzeo solidno osmo mesto sa vremenom 51.48.

Foto: AK Park

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *