Na Šumadija sajmu održan drugi novogodišnji turnir u basketu

Kategorija: Košarka
Facebooktwitteryoutubemail

Drugu godinu zaredom na Šumadija sajmu održan je novogodišnji turnir u basketu „tri na tri“. Više od 200 basketaša nadmetalo se u osam starosnih kategorija, a trijumf u najatraktivnijoj PRO senior konkurenciji ponovo je odnela novosadska Detelinara Celtics. 

Poslednji dani 2018. godine protekli su u znaku sada već tradicionalnog turnira u basketu „tri na tri“ na kragujevačkom Šumadija sajmu, kojim je stavljena tačka na još jednu uspešnu basketašku sezonu.

Kragujevačka publika mogla je da uživa u majstorijama nekih od najboljih srpskih basketaša, ali i da uživo vidi trofeje koje je naša reprezentacija osvojila na Evropskom i Svetskom prvenstvu u 2018. godini.

Takođe, u sklopu turnira organizovan je i specijalni novogodišnji koktel na kome su sumirani rezultati u minuloj godini i podeljene nagrade za najuspešnije organizatore turnira u okviru protekle 3×3 sezone.

Prisutnima su se obratili Boško Adžić, koordinator 3×3 takmičenja u Srbiji i Dejan Tomašević, generalni sekretar KSS, koji je uručio medalje i priznanja najmlađim učesnicima turnira.

Foto: KSS

U najatraktivnijoj kategoriji PRO seniora ni ove godine nije bilo većih iznenađenja. Pobedu je ponovo odnela ekipa Detelinara Celtics iz Novog Sada nakon što je u finalu savladala sugrađane iz ekipe Šibicari, dok je treće mesto zauzela ekipa 3×3 Kragujevca.

Ovogodišnji turnir organizovan je pod patronatom Skupštine grada Kragujevca i kompanije Still Ballin’, koja je predstavila svoju najnoviju kolekciju opreme za basketaše.

Foto: 3×3 Serbia

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *