Nemanja Stevanović ponovo u Radničkom

Kategorija: Odbojka

Odbojkaški klub Radnički doveo je kapitalno pojačanje za novu sezonu u Super ligi Srbije. Nemanja Stevanović će po treći put obući dres kluba sa kojim je osvojio dve titule prvaka države i trofej u Kupu Srbije.

Naime, Stevanović je bio deo one sjajne generacije Radničkog koja je dominirala srpskom odbojkom u periodu od 2008. do 2010. godine i osvojila dve uzastopne titule državnog prvaka i Kup Srbije.

Po odlasku iz Kragujevca, Stevanović je jednu sezonu proveo u Budvanskoj rivijeri, da bi se 2012. godine vratio u Radnički.

Leta 2013. godine Stevanović prelazi u rumunsku Krajovu, potom je nastupao za grčki Pamvohaikos, a 2015. godine odlučio je da se vrati u Srbiju i pojača Novi Pazar. Prošlu sezonu ovaj 28-godišnji primač servisa proveo je u Bahreinu, a ovog leta je održavao formu trenirajući sa svojim nekadašnjim klubom, u kome je doživeo najlepše trenutke u karijeri. To kao da je bio nagovaštaj buduće saradnje i povratka u Radnički.

– Prvi razgovor sa ljudima iz Radničkog imao sam još letos, ali je u opticaju bilo inostranstvo. U međuvremenu, to se nije realizovalo, ostao sam u Kragujevcu i prošao sa ekipom Radničkog kompletne pripreme. Brzo smo se dogovorili i ozvaničili saradnju do kraja sezone. Ekipu dobro poznajem, kao i ljude u klubu, tako da mi neće biti potreban veliki period adaptacije. Očekujem da napravimo pomak u odnosu na prethodnih par sezona kada je klub bio u teškoj situaciji. Ove sezone imamo dobru ekipu koja pretenduje na visok plasman. – izjavio je za KG sport.info Nemanja Stevanović.

Dolaskom Stevanovića Radnički je kompletirao ekipu za predstojeću sezonu, u kojoj će sudeći po igračkom kadru imati velike ambicije.

UPIS NOVIH ČLANOVA U BESPLATNU ŠKOLU ODBOJKE

Odbojkaški klub Radnički poziva sve zainteresovane dečake uzrasta od 7 do 14 godina da se priključe besplatnoj školi odbojke i postanu deo nekadašnjeg prvaka države.

Treninzi će se održavati u sali OŠ „Moma Stanojlović“, a za rad sa decom biće zaduženi vrhunski treneri, koji su zaslužni za stasavanje najvećih asova ovog kluba.

Detaljnije informacije možete dobiti na telefon: 064/1183956.

M. Pasuljević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *