Odlični rezultati kragujevačkih rvača na prvenstvu centralne Srbije

Kategorija: Rvanje
Facebooktwitteryoutubemail

U organizaciji Rvačkog kluba Vitez, u Šapcu je juče održano prvenstvo centralne Srbije u rvanju grčko-rimskim stilom za uzrast juniora i starijih pionira, na kome su kragujevački rvači bili izuzetno uspešni. Rvači Radničkog osvojili su tri, a Kragujevca čak 11 medalja.

Članovi RK Radnički Luka Vukadinović i Đorđe Milić osvojili su zlatne medalje u juniorskoj konkurenciji. Luka je trijumfovao u kategoriji rvača do 55 kg, a Đorđe do 63 kg.

Medaljom, i to bronzanog sjaja, okitio se još jedan junior Radničkog Nemanja Rakić, u konkurenciji takmičara do 87 kg.

Izuzetno uspešni na ovom takmičenju bili su rvači Kragujevca, koji su se iz Šapca vratili sa čak 11 osvojenih medalja. Zlatom su se okitili Mihajlo Sarić (do 75 kg), Nikola Simović (do 82 kg), Miloš Jovanović (do 67 kg) i Miloš Aranđelović (do 52 kg). Srebrne medalje osvojili su Adam Marković (do 77 kg), Maksim Marković (do 72 kg), Aleksandar Simović (do 87 kg), Bojan Dončić (do 55 kg) i Jovan Bućan (do 130 kg), a bronzane Luka Bućan (do 97 kg) i Ognjen Jakovljević (do 48 kg).

Kragujevačke rvače narednog vikenda očekuje nastup na prvenstvu centralne Srbije za seniore, kadete i mlađe pionire, koje će biti održano u Kragujevcu.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *