Održan petnaesti „Trofej Kragujevca“ u badmintonu

Kategorija: Badminton
Facebooktwitteryoutubemail

Petnaesti po redu „Trofej Kragujevca“ u badmintonu, održan tokom vikenda u hali „Jezero“, obeležili su Luka Milić i Marija Sudimac, koji su četvrtu godinu zaredom poneli epitet najboljih u muškom, odnosno ženskom singlu.

Milić je u finalu muškog singla bio bolji od Andrije Dodera iz BK Beograd, dok je Sudimčeva do zlata u ženskom singlu došla pobedom nad Sarom Lončar iz kruševačkih Zmajeva.

Pored A turnira, koji je okupio najbolje srpske takmičare, održana su još dva turnira B i C kategorije u muškom, ženskom i mešovitom dublu.

Na turniru B kategorije, u muškim parovima trijumfovali su Jovan Babajić i Nemanja Stanimirović iz BK Zmajevi, u ženskim Minja Milovanović i Jana Nedeljković iz BK Ravens KG, a u mešovitim Filip Stojiljković iz BK Ravens KG i Sofija Dmitrović iz BK Clear.

Što se tiče turnira C kategorije, Aleksandar Anđelković i Novica Brkić iz BK Clear trijumfovali su u muškom, Lana Dramićanin i Petra Gordić iz BK Ravens KG u ženskom i Vukašin i Marija Hinić iz BK Beograd u mešovitom dublu.

Ovogodišnji „Trofej Kragujevca“, u organizaciji BK Ravens KG, a uz podršku Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Badminton saveza Srbije i Grada Kragujevca, okupio je 87 takmičara i takmičarki iz dvanaest srpskih klubova.

Foto: Badminton savez Srbije

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *