Ognjen Milić pobednik Otvorenog prvenstva Kragujevca u tenisu

Kategorija: Tenis
Facebooktwitteryoutubemail

Ognjen Milić (drugi sleva), pobednik OP Kragujevca za dečake do 14 godina starosti

Mladi kragujevački teniser Ognjen Milić pobednik je Otvorenog prvenstva Kragujevca, turnira druge kategorije za dečake do 14 godina starosti, koji je minulog vikenda održan na terenima Teniskog kluba Puma.

Milić je u finalu bio bolji od Filipa Erbeza iz novosadske Vojvodine rezultatom 6:1 i 6:0, i tako došao do titule bez izgubljenog seta. Treće mesto podelili su Tadej Mihajlović iz beogradskog Topaka i Ognjenov klupski kolega iz TK Puma Mateja Stefanović.

Ovo je ujedno i prva titula Ognjena Milića u ovoj uzrasnoj kategoriji. Prethodno je mladi kragujevački teniser osvajao prva mesta na otvorenim prvenstvima Beograda i Novog Sada u konkurenciji dečaka do 12 godina starosti, kao i na prvenstvu Teniskog saveza Šumadije i Zapadne Srbije, koje je krajem maja održano u Kragujevcu. Na Letnjem prvenstvu Srbije do 12 godina, Milić je u tandemu sa Aleksom Stankovićem ostvario trijumf u dublu.

Otvoreno prvenstvo Kragujevca održano je samo u kategoriji dečaka, pošto za turnir devojčica nije bilo dovoljno prijavljenih učesnica.

Foto: maliigrači.rs

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *