Pet medalja za takmičare Ravens KG-a na „Trofeju Beograda“

Kategorija: Badminton
Facebooktwitteryoutubemail

Jedan od najjačih badminton turnira u zemlji „Trofej Beograda“ okupio je tokom vikenda osamdesetak takmičara iz deset srpskih klubova, koji su se nadmetali u A, B, C i juniorskoj kategoriji. Članovi Badminton kluba Ravens KG Aleksandar Jovičić, Jana Nedeljković i Minja Milovanović osvojili su ukupno pet medalja u konkurenciji juniora, od toga tri zlatne i po jedno srebrno i bronzano odličje.

Najuspešnija je bila Minja Milovanović, koja se okitila sa dva zlata u ženskom singlu i dublu sa svojom klupskom koleginicom Janom Nedeljković, kojoj je pripala i bronza u singl konkurenciji.

Odličan je bio i Aleksandar Jovičić. On je u singl konkurenciji takmičara do 15 godina starosti osvojio zlatnu medalju, a okitio se i srebrom u dubl konkurenciji takmičara do 17 godina, gde je nastupio u paru sa Stefanom Mijatovićem iz Badminton kluba Pančevo.

Organizatori osamnaestog po redu „Trofeja Beograda“ bili su Badminton savez Beograda i Badminton klub Beograd, a pokrovitelji Sekretarijat za sport i omladinu grada Beograda, Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije i Badminton savez Srbije.

Foto: BK Ravens KG

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *