Pionirke Kraguja ponovo najbolje na Božićnom turniru

Kategorija: Odbojka

kraguj-pionirke

Pionirke Odbojkaškog kluba Kraguj (2000. godište) trijumfovale su na osmom Božićnom turniru u organizaciji Međuokružnog odbojkaškog saveza Kragujevca i na taj način ponovile uspeh iz prethodne godine, kada su takođe zauzele prvo mesto.

Mlade odbojkašice Kraguja su najpre u polufinalu savladale Jagodinu sa 2:0 (25:16, 25:22), da bi u finalu turnira bile bolje od svojih vršnjakinja iz beogradskog Blok Auta sa 2:0, po setovima 25:22 i 25:18.

Inače, na turniru je učestvovalo petnaest ekipa, od toga čak šest iz Kragujevca. Pored pobednika Kraguja, učestvovali su Radnički I (9. mesto), Foka Stan (10. mesto), Foka Aero (13. mesto), Radnički II (14. mesto) i Kraguj II (15. mesto).

tabela-pionirke

Ponovo je za najbolju igračicu turnira proglašena Dejana Lekić, koja ove sezone beleži zavidnu minutažu i u prvom timu Kraguja, u okviru Viner štediša lige.

„Mislim da je moja ekipa pokazala najviše na ovom turniru i zasluženo ga osvojila. Drago mi je da sam proglašena za najbolju igračicu turnira, ali zahvalnost dugujem i svojim saigračicama, koje su, zajedno sa mnom, zaslužne za ovaj uspeh.“ – rekla je Lekićeva za naš portal.

dejana-lekic

Epitet najboljeg tehničara ponela je Darija Dimitrijević iz Blok Auta, Milica Milunović iz Kraguja je najbolji smečer turnira, Teodora Ranitović (Borac Čačak II) je najbolja blokerka, dok je Iva Vuković iz Kraguja proglašena za najboljeg servera turnira. Katarini Gajević (Blok Aut) je pripala nagrada za najboljeg primača.

Foto: fb

Jedan komentar: Pionirke Kraguja ponovo najbolje na Božićnom turniru

  1. BRAVO DEJOO OOO <3

    MV4
    13. januara 2015. at 23:54
    Odgovori

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *