Počela sa radom besplatna škola rukometa

Kategorija: Rukomet

Juče je i zvanično krenula besplatna škola rukometa u okviru RK Radnički 1964. Na prvom treningu okupio se zavidan broj mališana, što dokazuje da je jedan ovakav projekat bio apsolutno neophodan u gradu na Lepenici.

O planu rukometne škole Radničkog 1964 u bliskoj budućnosti govorio je Veroljub Pajević, jedan od trenera u omladinskoj školi.

– U sklopu popularizacije rukometa, RK “Radnički ’64“ počeo je sa promocijom besplatne škole rukometa. U cilju približavanja našeg trofejnog sporta najmlađima, ovog vikenda održaće se prvi u nizu pokaznih treninga u sportskoj hali „Jezero“. U planu je da se ova promocija nastavi subotom i nedeljom od 10 časova tokom cele godine, u toku koje će svi zainteresovani dečaci i devojčice moći da se oprobaju u ovom olimpijskom sportu. U međuvremenu će biti organizovan rad po osnovnim školama, u obimu koji nam bude dozvoljavao pristup školskim halama. Redovno ćemo objavljivati mesečne planove za gradska takmičenja u mini rukometu između sekcija. – istakao je Pajević.

Foto: R´64 MEDIA TEAM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *