Protiv Karađorđa sa imperativom pobede (subota, 19h)

Kategorija: Rukomet

Rukometaši Radničkog 1964 sastaće se večeras u hali „Jezero“ od 19 časova sa ekipom Karađorđa iz Topole, u poslednjoj utakmici pred svojom publikom u ovoj polusezoni Super B lige Srbije. Iza Kragujevčana su dva vezana poraza, tako da se pobeda protiv večerašnjeg rivala nameće kao apsolutni imperativ.

Promenljive igre tokom čitave polusezone odaljile su rukometaše Radničkog 1964 od borbe za sam vrh tabele. Četa Bojana Marinkovića nikako da uhvati kontinuitet dobrih rezultata, pa su tako nakon trijumfa protiv Lokomotive i Topličanina došli porazi od Novog Pazara i Hajduk Veljka u Negotinu.

Doduše, treba napomenuti i to da je kragujevački tim imao dosta problema i sa povređenim igračima, što se i te kako odrazilo na rezultate. Zbog toga je meč sa Karađorđem jako važan kako bi se opet uhvatila ona pobednička nit pred tri vezana gostovanja koja Kragujevčane očekuju u nastavku takmičenja.

– Bez obzira na dva uzastopna poraza u prvenstvu, u utakmicu sa Karađorđem iz Topole ulazimo punom snagom. Pobeda je imperativ koji nas stavlja u gornji deo tabele i obezbeđuje mirniji odlazak na meč poslednjeg kola. Pozvao bih naše navijače da nas kao i uvek podrže u borbi za osvajanje novih bodova. – poručio je pivot Radničkog 1964 Miloš Stevanović.

Pobeda na utakmici sa Karađorđem bila bi i nagrada za kragujevačku publiku koja je od početka sezone uz rukometaše Radničkog 1964 i često je bila upravo onaj tas na vagi koji je na kraju odlučivao u korist kragujevačkog tima.

Foto: radnicki1964.com

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *