Radnički 1964 u jeku priprema za novu sezonu

Kategorija: Rukomet
Facebooktwitteryoutubemail

Rukometaši Radničkog 1964 startovali su sa pripremama za novu sezonu, u kojoj će se takmičiti u Super B ligi. Nakon bazičnog dela priprema, kragujevački rukometaši krenuli su da rade sa loptom i usavršavaju tehničko-taktičke elemente igre, a počeli su i sa odigravanjem kontrolnih utakmica.

Prošlogodišnji šampion Prve lige Zapad od 1. avgusta trenira u hali „Jezero“ pod vođstvom trenera Bojana Milentijevića, koji je minule sezone vodio drugu ekipu Radničkog 1964.

Odigrano je i nekoliko prijateljskih utakmica i to protiv superligaša Sloge iz Kraljeva (25:29) i Kolubare (27:25). U planu je još osam pripremnih utakmica, a prvi naredni rival biće Mokra Gora, sa kojom će kragujevački tim odigrati dve utakmice u Zubinom Potoku sutra i prekosutra.

Takmičenje u Super B ligi startuje 23. septembra, tako da je ostalo dovoljno vremena da se ekipa što bolje uigra i pripremi za početak sezone.

Inače, ovog leta formirana je i ženska ekipa Radničkog 1964, koja će se naredne sezone najverovatnije takmičiti u Prvoj ligi Zapad.

Takođe, podsećamo da Radnički 1964 pokreće besplatnu školu rukometa. Početak rada ove škole planiran je za 2. i 3. septembar u hali „Jezero“ od 10 časova. Sa polaznicima škole radiće treneri Dragan Študer, Veroljub Pajević, Dejan Radević, Andreja Barjaktarević i Vladimir Mladenović.

Foto: R64 MEDIA TEAM

 

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *