Radnički favorit protiv Ribnice (petak, 19.30h)

Kategorija: Odbojka

U malom komšijskom derbiju sutra će se od 19 časova i 30 minuta u hali „Jezero“ sastati odbojkaši Radničkog i Ribnice u meču 6. kola Super lige Srbije. Uloga favorita svakako pripada domaćinu, koji će protiv popularnih „musketara“ pokušati da dođe do trećeg prvenstvenog trijumfa.

Radnički je u prvih pet kola imao izuzetno težak raspored, koji je okončao sa skorom 2-3. Sada je pred izabranicima trenera Bojana Milentijevića nešto lakši ispit, budući da će naspram sebe imati ekipu koja je na startu sezone vezala pet uzastopnih poraza i trenutno drži začelje tabele. Naime, Ribnica je tokom leta drastično podmladila ekipu, pa su ovi neuspesi logična posledica mladosti i neiskustva igrača kraljevačkog kluba.

Srednji bloker Radničkog Nikola Goić saglasan je sa činjenicom da njegovoj ekipi pripada uloga favorita, ali to nije razlog da se predstojeći rival potceni.

– Ribnica ima jako mladu ekipu sa iskusnim trenerom i dva iskusna igrača. Oni su trenutno poslednji na tabeli, ali umeju da budu neugodan protivnik, što su pokazali na gostovanju u Novom Pazaru kada su uzeli bod. Radili smo dobro tokom nedelje i smatram da će iskustvo i kvalitet naše ekipe biti presudni u ovom meču i da ćemo upisati nove bodove. Pozvao bih i publiku da dođe u što većem broju i pomogne nam da dođemo do pobede. – rekao je Goić.

Ulaz na meč Radnički – Ribnica je besplatan.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *