Radnički 1964 organizovao rukometni kamp na Kopaoniku

Kategorija: Rukomet
Facebooktwitteryoutubemail

Rukometni klub Radnički 1964 organizovao je sedmodnevni rukometni kamp na Kopaoniku pod nazivom „Kamp Kop 2018“, na kome je učešće uzelo oko šesdeset mališana iz Kragujevca. Plan je da u narednim godinama ovaj kamp privuče još veći broj dece i postane tradicionalan.

U Radničkom 1964 veliku pažnju posvećuju popularizaciji rukometa među školskom decom. U sklopu ovih aktivnosti pokrenut je rukometni kamp na Kopaonku, koji je okupio zavidan broj polaznika. Održano je ukupno 35 treninga, tokom kojih su deca mogla da čuju dosta korisnih informacija, steknu nova znanja i dodatno učvrste timski duh, neophodan za godine koje su pred njima.

Prema rečima Dragana Študera, rukovodioca kampa i čoveka zaduženog za rad sa mlađim kategorijama u Radničkom 1964, cilj je da se ovaj kamp u predstojećim godinama dodatno omasovi i da se poradi na stvaranju još boljih uslova za rad.

– Najvažnije je da su deca zadovoljna boravkom i radom na kampu, što nam daje dodatnu snagu da budemo još bolji i uspešniji u budućnosti i obučimo što je moguće veći broj igrača za naš klub. Posebno bih se zahvalio kolegama trenerima, direktorki Mariji Lojpur i osoblju odmarališta na Kopaoniku na svesrdnoj saradnji u sprovođenju plana i programa rada. Takođe bih se posebno zahvalio našem bivšem igraču, a sada kondicionom treneru u Luksemburgu, Žiki Jovanoviću koji je održao predavanje o važnosti ishrane, oporavka, kao i fizičke spreme sportista, sa posebnim osvrtom na profesionalno bavljenje sportom i odricanjima koja sportisti imaju u toku svoje karijere. – rekao je Študer.

Foto: RK Radnički 1964

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *