SK Foka organizator polufinalnog turnira za pionire u košarci

Kategorija: Košarka,Mlađe kategorije
Facebooktwitteryoutubemail

Sportski klub Foka biće domaćin polufinalnog košarkaškog turnira za generaciju dečaka rođenih 2003. godine i kasnije. Tokom tri takmičarska dana, od 27. do 29. aprila u hali „Park“, nadmetaće se četiri najbolje ekipe ovog uzrasta iz grupe Centar, a to su pored domaće Foke, još i Partizan NIS, Vrbas i Vlasotince.

Nakon petnaest godina Kragujevac će ponovo biti domaćin završnog turnira u pionirskoj konkurenciji. To je svakako velika čast, ali i obaveza za mlade košarkaše kragujevačkog kluba da se pred svojom publikom predstave u najboljem mogućem svetlu i opravdaju prvo mesto u regularnom delu takmičenja.

Raspored utakmica polufinalnog košarkaškog turnira za pionire – grupa Centar:

Pored turnira u Kragujevcu, u isto vreme igraju se polufinala u grupama Vojvodina, Istok i Beograd. Pobednici polufinalnih grupa stiču pravo nastupa na finalnom turniru prvenstva države.

Inače, mlađa generacija košarkaša Foke, dečaci rođeni 2004. i 2005. godine koje predvodi trener Igor Todorović, osvojila je Regionalnu ligu za 2003. godište, savladavši u velikom finalu kruševački Napredak sa 104:103.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *