Srđan Ivanković ponovo među „studentima“

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)
Facebooktwitteryoutubemail
Foto: KMF Ekonomac

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Srđan Ivanković prvo je pojačanje kragujevačkog Ekonomca u zimskom prelaznom roku. Radi se o povratniku, igraču koji je dres srpskog šampiona nosio godinu i po dana i bio deo ekipe koja je osvojila duplu krunu u sezoni 2016/2017.

24-godišnji Ivanković karijeru je započeo u ekipi Čelinaca i vrlo brzo je sjajnim igrama i golovima skrenuo pažnju javnosti. Njegov talenat su uočili i ljudi iz Ekonomca, pa su ga početkom 2014. godine doveli na probu.

Tada se kockice nisu poklopile, ali zato jesu leta 2016. godine, kada je Ivanković konačno zadužio opremu srpskog šampiona. U Kragujevcu je reprezentativac Bosne i Hercegovine proveo sezonu i po, i za to vreme uspeo da se sa svojim saigračima okiti duplom krunom i u dva navrata igra Ligu šampiona.

Rastanak je došao početkom 2018. godine, kada je Ivanković prešao u Mostar SG Staglograd, klub za koji je nastupao pre dolaska u Ekonomac.

Potom je usledila selidba u Tuzlu, u redove ekipe Salinesa, za koju je Ivanković igrao u jesenjem delu sezone 2018/19.

Ovaj momak, koji će 25. januara proslaviti svoj 25. rođendan, dugogodišnji je reprezentativac Bosne i Hercegovine i nesumnjivo će predstavljati značajno pojačanje za Ekonomac, koji „puca“ na oba domaća trofeja.

Napomenimo i to da je Ekonomac za sada napustio samo Slobodan Rajčević, koji je rešio da nastavi karijeru u libanskom klubu Bank of Beirut.

Foto: ekonomac.com


Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *