„Studenti“ sutra kreću sa pripremama

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)
Facebooktwitteryoutubemail

ekonomac

Najbolji futsal kolektiv u zemlji, ekipa kragujevačkog Ekonomca, sutra kreće sa pripremama za novu sezonu. Planirano je da igrači aktuelnog šampiona Srbije i osvajača kupa prvi deo priprema obave u Kragujevcu, dok će bazični deo biti obavljen na Zlatiboru.

Ekonomac će i ove sezone nastupati na sva tri fronta, sa velikim ambicijama. Cilj je da se odbrani dupla kruna na domaćoj sceni, ali pre svega da se ode korak dalje u Ligi šampiona.

„Studenti“ će biti domaćini u svojoj grupi Glavne runde Lige šampiona, gde će pored njih učestvovati veliki italijanski Luparense, grčka Atina 90 i pobednik kvalifikacione grupe B. Budući da je Glavna runda na programu krajem septembra, u redovima kragujevačkog kluba su odlučili da što pre krenu sa pripremama, kako bi taj turnir i početak domaćeg šampionata dočekali što spremnije.

Sutra će se, prema rečima trenera Cvetanovića, u hali „Jezero“ okupiti igrači koji su prošle sezone igrali za B tim Ekonomca, uz nekoliko novajlija u timu. Oni će odraditi desetak treninga, pre nego što im se u petak priključe ostali igrači.

Ekipa će u Kragujevcu trenirati do 2. avgusta, kada se seli na Zlatibor. Na ovoj planinskoj lepotici „Studenti“ će obaviti bazični deo priprema i odigrati par kontrolnih mečeva. U planu su po dve utakmice sa Spartakom iz Moskve i crnogorskim prvakom Agamijem. Trener Cvetanović će nakon toga „filtrirati“ raspoložive igrače i odrediti ko ostaje u prvom timu, a ko će u Ekonomac B.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *