Sušičani u nedelju (16,30) dočekuju Trepču

Kategorija: Fudbal
Facebooktwitteryoutubemail

Fudbaleri Sušice (prugasti dresovi) imaju teži posao na domaćem terenu od Slavije u gostima.

Kragujevački zonaši narednog vikenda nastavljaju trku za bodove, koji su važniji Sušici, domaćinu Trepče, a Slavija gostuje u Mrčajevcima i sastaje sa Orlovcem.

Do završetka takmičenja u Zoni „Morava“ ostalo je da se odigra još šest kola. Sušičani još nisu obezbedili opstanak u ligi i nalazi se na 12. mestu sa samo bodom više od pretposlednjeg Dragačeva iz Guče i Orlovca, pa će u nedelju imati težak susret sa Trepčom, koja je u „sigurnijoj luci“ sa osam bodova prednosti. Kragujevački zonaš igra na domaćem terenu i imače podršku svojih navijača, pa ne bi smeo da propusti šansu da pobedom uveća bodovni saldo. U suprotnom Sušica bi mogla da dođe u još teži položaj u borbi za opstanak, jer ima jednu utakmicu manje zbog istupanja Arsenala iz lige i dva teška susreta sa Slogom iz Kraljeva i Takovom, koji se bore za prvo mesto i plasman u viši rang, kao i sa Radničkim iz Kovača i Slavijom.

Bresničani su prebrinuli brigu oko opstanka i bez opterećenja imperativom pobede mogu da odigraju opuštenije protiv Orlovca u Mrčajevcima, ali će pokušati, kako očekuju, da se vrate neporaženi.
Oba ova susreta odigraće se u nedelju sa početkom u 16,30 časova. U isto vreme u ostalim susretima sastaju se Jošanica – Goč, Sloboda (Č) – Dragačevo, Karađorđe (R) – LFK Mladost, Bane – Ovčar. Takovo je slobodno, a duel između Radničkog iz Kovača i kraljevačke Sloge odigraće se danas.

Tekst i foto: M.J.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *