Vodojaža, Jadran, Srbija i Partizan iz Cerovca upisali nove trijumfe

Kategorija: Fudbal,Gradske lige
Facebooktwitteryoutubemail

gradska-liga

Gradski prvoligaši su ovog vikenda odigrali utakmice 2. kola. Nove trijumfe upisali su Vodojaža, Jadran, Srbija i Partizan iz Cerovca, a najubedljiviju pobedu u ovom kolu ostvarila je ekipa Kolonije, koja sa 5:1 savladala Ćavu.

Fudbaleri Vodojaže su sa ubedljivih 4:0 savladali Mladost iz Pajazitova i tako zadržali lidersku poziciju na tabeli. Dvostruki strelac bio je Bojan Spasojević, a mrežu gostiju iz Pajazitova pogađali su još i Sretenović i Galjak.

Do nova tri boda došli su i fudbaleri Srbije iz Ilićeva, koji su golovima Dušana Todorovića slavili u Kutlovu sa 2:1. Partizan je u Cerovcu savladao Slobodu iz Grbica, dok je Jadran kao gost pobedio Šumadiju 1934 u Drači sa 3:2.

Prvu pobedu u novoj sezoni zabeležila je Budućnost iz Resnika, kao i ekipa Vinograda, koja je bila bolja od Borca iz Drenovca. Šumadinac i Jedinstvo iz Petrovca odigrali su bez golova.

Rezultati 2. kola Prve gradske lige Kragujevca:

Partizan (C) – Sloboda (G) 4:2
Budućnost – Sloga (D) 2:1
Šumadinac KG – Jedinstvo 0:0
Ćava – Kolonija 1:5
Šumadija 1934 – Jadran 2:3
Vodojaža – Mladost (P) 4:0
Vinogradi DB – Borac (D) 2:0
Kutlovo – Srbija 1:2

Maksimalan učinak nakon dva odigrana kola imaju Vodojaža, Jadran, Partizan iz Cerovca i Srbija. Slede Šumadinac i Jedinstvo sa po 4 boda, a zatim Kolonija, Vinogradi, Budućnost i Sloboda iz Grbica sa po 3 osvojena boda. Šumadija 1934 i Mladost iz Pajazitova imaju po jedan osvojen bod, dok na prve bodove u novoj sezoni čekaju Kutlovo, Sloga iz Desimirovca, Ćava i Borac iz Drenovca.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *