Vukadinoviću titula juniorskog prvaka Srbije u rvanju na pesku

Kategorija: Rvanje
Facebooktwitteryoutubemail

U Šapcu je proteklog vikenda održano državno prvenstvo za juniore i seniore u rvanju slobodnim stilom na pesku. Rvački klub Radnički na ovom takmičenju predstavljao je Luka Vukadinović, koji je svojoj bogatoj riznici medalja dodao još jedno najsjajnije odličje.

Vukadinović je osvojio prvo mesto u kategoriji juniora i tako nastavio niz uspeha u ovoj godini. Prethodno je mladi rvač Radničkog osvojio seniorsku titulu prvaka Srbije u rvanju slobodnim stilom, na državnom prvenstvu za mlađe seniore u grčko-rimskom stilu pripalo mu je srebro, a na juniorskom i seniorskom prvenstvu okitio se bronzama.

Rvački klub Radnički je na ovom prvenstvu imao i dvojicu sudija Zorana Sinđića i Uroša Jovanovića, koji je po izboru svojih kolega proglašen za najboljeg delioca pravde na turniru.

Napomenimo i to da se Đorđe Pešut trenutno nalazi u Bugarskoj na pripremama sa reprezentacijom Srbije, koja brusi formu za Svetsko prvenstvo u Budimpešti tokom septembra, dok je Perica Dimitrijević na pripremama i probnim mečevima u nemačkom klubu RK Witten.

Rvači Radničkog će od 10 do 20. avgusta boraviti na Kopaoniku, gde će se pripremati za novu sezonu u Prvoj rvačkoj ligi Srbije.

Facebooktwitteryoutubemail

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *