Zagrevanje za Top 16 (petak, 17h)

Kategorija: Mali Fudbal (Futsal)

Kragujevački Ekonomac ugostiće u petak, 17. novembra od 17 časova u hali „Jezero“ ekipu Pirota u utakmici osmog kola Prve futsal lige Srbije. Biće ovo ujedno i poslednji test za četu Predraga Rajića pred put u Italiju na turnir Top 16 faze UEFA Futsal kupa.

Igrači devetostrukog šampiona Srbije već su mislima u Italiji, ali će sutra morati da se reprogramiraju na utakmicu sa Piroćanacima, kako bi nastavili pobednički niz na domaćoj sceni i u dobrom raspoloženju dočekali najveći evropski izazov u sezoni. Za očekivati je da će trener Rajić dozirati minutažu, prevashodno inostranih igrača, kako bi sačuvali neophodnu svežinu za narednu nedelju.

Pirot se sa sedam osvojenih bodova trenutno nalazi na devetoj poziciji i sigurno je da u „Jezero“ dolazi bez rezultaskog imperativa, sa željom da što skuplje „proda kožu“ šampionu. Interesantno je napomenuti da se mreža Ekonomca nije zatresla u prethodnih 120 minuta, odnosno još od gostovanja ekipi Samo Pravo u četvrtom kolu.

Ulaz na utakmicu je besplatan, a za one koji su sprečeni da dođu u halu „Jezero“ obezbeđen je direktan prenos preko sajta ipsport.net.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *